welcome to Italian's Icecream Nino

Food hot spots Rotterdam-Zuid

IJssalon Nino maakt al tachtig jaar ambachtelijk ijs met grondstoffen die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd.
Alle bekende smaken zoals chocolade, vanille en meloen zijn er, maar er wordt ook volop geëxperimenteerd met bijzondere combinaties of ingrediënten. Denk dan bijvoorbeeld aan rucola, hazelnootpistacheamandelkrokant, sinaasappelframbozencitroen en chocoladechili. De ijssalon is open van maart tot en met eind september.

meer info

Read More
  • entrata
  • In Ijssalon deur
  • Entrata Nino Ijs
  • Toppings bottle
  • Vetrina Frutta
  • Vetrina ice cream

Welkom in de Ijssalon Nino

Welkom in de Ijssalon Nino in Rotterdam.

Kwaliteit
Voor het bereiden van ambachtelijk ijs zijn grondstoffen als melk, room, dextrose, vers fruit van het grootste belang.
Wij vervaardigen ons ijs zonder chemische toevoegingen, gehydrogeneerde vetten, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.Al ons ambachtelijk ijs wordt met professionele machines in ons eigen bedrijf gefabriceerd.
IJssalon Nino is al sinds 83 jaar gevestigd aan het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid.Ons ambachtelijk Italiaans ijs is van zeer hoge kwaliteit en wordt al bijna 80 jaar gemaakt volgens een eigen en geheim receptuur.Wij importeren onze grondstoffen dan ook rechtstreeks uit Italië.Uiteraard hebben wij een certificaat voor Sociale Hygiëne.
Hygiëne staat bij ons dan ook hoog in het vaandel geschreven. Onze ProductenWij hebben een uitgebreid assortiment met vele smaken. Een aantal smaken wisselen wij regelmatig, zodat u ook kan genieten van andere smaken.
De klassieke smaken als pistache, hazelnoot, malaga, citroen, banaan, meloen of chocolade zitten altijd in ons basis assortiment.

Read More
ijssalon Nino in Rotterdam-Zuid is het mobiele pinapparaat van iZettle

Voor Nino met zijn ijssalon Nino in Rotterdam-Zuid…

Voor Nino Cosentino met zijn ijssalon Nino in Rotterdam-Zuid is het mobiele pinapparaat van iZettle precies wat hij zoekt.

“Als ik klanten met pin wilde laten betalen, moest ik apparatuur huren of kopen en een maandelijks abonnement betalen. Dat zou me klauwen met geld kosten bij de gewone Nederlandse banken.”

Bovendien is Cosentino’s ijssalon in de winter drie maanden dicht. “Ik ben dan heerlijk in Calabrië. Dan is het niet fijn als er vaste lasten voor een pinautomaat doorlopen.”Cosentino ging op onderzoek uit en vond iZettle, een Zweeds fintechbedrijf voor betalingsoplossingen. “Voor een paar tientjes heb ik twee pinapparaten. Ik betaal geen abonnementskosten en mijn iPad is mijn kassasysteem. Superhandig.”De ijsverkoper is niet alleen te spreken over het pinsysteem, hij krijgt ook data over omzet per uur, per product. Dat helpt hem in zijn planning. Hij betaalt er graag een kleine 3 procent van de omzet voor. “Krijg ik meer betalingen, dan daalt het kostenpercentage en krijg ik geld terug. Die cashback is ook mooi.”

meer hier

Read More