IJssalon Nino

Italiaans Ijs in Rotterdam

Voor Nino met zijn IJssalon Nino in Rotterdam-Zuid…

ijssalon Nino in Rotterdam-Zuid is het mobiele pinapparaat van iZettle

Voor Nino met zijn IJssalon Nino in Rotterdam-Zuid…

Voor Nino Cosentino met zijn IJssalon Nino in Rotterdam-Zuid is het mobiele pinapparaat van iZettle precies wat hij zoekt.

“Als ik klanten met pin wilde laten betalen, moest ik apparatuur huren of kopen en een maandelijks abonnement betalen. Dat zou me klauwen met geld kosten bij de gewone Nederlandse banken.”

Bovendien is Cosentino’s IJssalon in de winter drie maanden dicht. “Ik ben dan heerlijk in Calabrië. Dan is het niet fijn als er vaste lasten voor een pinautomaat doorlopen.”Cosentino ging op onderzoek uit en vond iZettle, een Zweeds fintechbedrijf voor betalingsoplossingen. “Voor een paar tientjes heb ik twee pinapparaten. Ik betaal geen abonnementskosten en mijn iPad is mijn kassasysteem. Superhandig.”De ijsverkoper is niet alleen te spreken over het pinsysteem, hij krijgt ook data over omzet per uur, per product. Dat helpt hem in zijn planning. Hij betaalt er graag een kleine 3 procent van de omzet voor. “Krijg ik meer betalingen, dan daalt het kostenpercentage en krijg ik geld terug. Die cashback is ook mooi.”

meer hier